A My Soccer System egy szakképzett edző 10 éves szellemi munkájának terméke, amely további edzők, szakemberek bevonásával készült. Mindenhonnan elérhető online rendszer, mely a szerverekkel felhőben kommunikál, biztonságosan tárol adatokat.
Innováció a hasonló termékek palettáján, mivel a CAD rendszerekhez hasonlóan 2D ábrázolásból 3D ábrázolást tesz lehetővé, mesterséges intelligenciára alapozott automatizmusok beépítésével gyors és könnyű tervezést tesz lehetővé.
A My Soccer System még sosem látott formában enged teret az edzői kreativitásnak. A szoftver több mint 5000 szituációra lett tesztelve, és számos előre elkészített edzésterv telepítése mellett, egyszerűen, gyorsan, ergonomikusan és biztonságosan alakítja át a szakmai gondolatokat digitális formába. A napi-, a heti-, a havi edzéstervek és mérkőzések menedzselését hatékony módon támogatja.
Célunk a nemzeti szövetségek, a klubok, az oktatási intézmények, és az egyéb, labdarúgáshoz köthető szervezetek szakmai munkájának támogatása.

vásárlás