Milyen megoldást kínál a szoftver?

A My Soccer System® Hungary Kft. 2020.08.31-ig  minden magyar labdarúgó szakember számára a My Soccer System® márkanevű Training Planner Local programra ingyenes hozzáférést biztosít! Letöltés után info@wpkarbantartas.hu e-mail címen kérheti az ingyenes licenckódot.

A My Soccer System® labdarúgó szakmai munkát támogató rendszerben a labdarúgó edző munkájának minden részterülete kidolgozott, magas minőségben jelenik meg.

A rendszer amatőr, utánpótlás és profi szinten is támogatja a szakmai munkát.

A szoftver 4 fő területre helyezi a hangsúlyt: tervezés, modellezés, oktatás és dokumentálás.

A program számos alternatívát kínál az egyes játékhelyzetek modellezésére és három dimenzióban történő bemutatására. Lehetővé teszi ezek adathordozón történő tárolását, archiválását is. Az egyéni beállítási módok magas száma garantálja,  hogy Ön minél inkább valósághű, az elképzeléseinek megfelelő módon élhessen a szoftver nyújtotta előnyökkel.

A folyamatos edzői visszajelzések biztosítják számunkra, hogy minden funkció tesztelt legyen és a legújabb szakmai újdonságok igényei  jelenjenek meg.  Önnek is lehetősége nyílik észrevételei és egyedi igényei visszajelzésére, melyet az igények mértékétől függően a következő verziókba építjük be.

A program minden szakmai szint számára segítséget jelenthet a napi munka során, rendkívül kedvező ár-érték aránya pedig elérhetővé teszi a használatot az alacsonyabb költségvetésű labdarúgó szakemberek, egyesületek számára is.

A rendszer 2020.07.31 után egyéni és klub szinten is elérhető. A klubok esetében az egyedi szerződés feltétele, hogy minimálisan 1 éves és 10 felhasználót elérő megrendelés legyen. Ebben az esetben egyedi kedvezményt biztosítunk, erről további információt az info@wpkarbantartas.hu e-mail címen kérhet.

Meglévő előfizetőknek biztosított a folyamatos és ingyenes szoftverfrissítés..   

Letöltés

 JELLEMZŐK

MODULOK

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

OBJEKTUMOK

OUTPUTOK