ERŐNLÉTI EDZŐ

„A modern labdarúgás egyik legfontosabb pillére a játékosok megfelelő erőnléte. Ennek hiányában nő a sérülésveszély, illetve bizonyos – jó kondíciót és gyorsaságot megkövetelő – taktikai mozgások nem kivitelezhetők.

A program segítségével végre lehetővé vált számomra, hogy edzéseket tervezzek meg tesztpályák létrehozásával. Ehhez számtalan kondicionáló- és koordinációs fejlesztő eszköz áll rendelkezésemre (bója, rúd, gát, koordinációs létra, karika, lézerkapu, zsámoly, bot, stb.), amelyek egyszerűen és látványos módon elhelyezhetőek a felületen.

Fontos szempont, hogy ezek a kellékek méretarányosan vannak ábrázolva a pályarajzon! Az elkészített egyéni és csapat kondicionáló edzéstervek dokumentálhatóak és visszakereshetők.

Nagy segítség továbbá, hogy ez egyéni edzéstervet szabadság vagy sérülésből történő felépülés ideje alatt is el tudom küldeni elektronikus formában a játékosoknak. Ezáltal otthon is folytathatják a felkészülést, és így minél hamarabb be tudnak kapcsolódni a teljes értékű edzésmunkába.”

Papp Károly

Erőnléti edző, Debreceni LA, 2019-

Tanár, Testnevelési Egyetem, 2018

„Nagy intenzitású futball” könyv szerzője